Искаш ли да посадим дърво или пък цяла гора вместо теб? Ще получиш по-чист въздух за всички нас и чудесна доходност ЗА ТЕБ от GrowYourForest!

„Най-доброто време да засадиш дърво е преди 20 години. Второто най-добро време е сега.“

Стартирай сега!

Инвестиционни Планове

Лимитирана площ до 333 декара за първите стартирали.

Спестовен план

  • Месечен приход: 0% - 0%
  • Всеки Месец
  • За 0 Месец
  • Общо 0 % - 0 % + Капитализация
€399
Стартирай Сега

Инвестиционен план

  • Месечен приход: 1.02% - 1.02%
  • Всеки Месец
  • За 96 Месец
  • Общо 97.92 % - 97.92 % + Капитализация
€3928 - €99999
Стартирай Сега

Прогнозен калкулатор

Доходност от инвестицията; изчисляване срок на инвестицията;

Как мога да стартирам? Имаме няколко платежни системи за избор

Включително криптовалути

image
image
image
image

Регистрирай се

Избери си подходящ за теб план Получавай доходност

Започни сега!

Защо да партнираш с нас?

Ние ще осигурим възможност на хиляди българи (и не само :) ) да дадат своя принос за опазването на околната среда и въздуха, като в същото време да получат и доходност от тази своя дейност. Гордеем се с нашите инвестиционни планове, които не само могат да конкурират например застрахователните компании, но и да бъдат в пъти по-продуктивни за теб. Имаш възможност да станеш един от първите ни партньори в този иновативен и притежаващ огромен потенциал български проект.

Твоя собствена гора

Ние ще я засадим и отгледаме вместо теб, но освен удовлетворение ти ще получиш и чудесна доходност. Избрахме дървото Пауловния, защото имаме експертизата.

Финансова свобода

Чрез нашия инвестиционен план ти можеш да планираш твоите финанси, да получаваш доходност и да допринасяш за околната среда както никога досега.

Работещ бизнес модел

Имаме ценен опит от над 15 години, който ще споделим с теб. Разбира се, ще разполагаш с твоя онлайн офис и бизнес платформа чрез нашият сайт.

Реализиране на продукцията

След първоначалния период на израстване, ние ще реализираме цялата продукция, а ти ще получиш 70% от нея. Да, 70% при средна цена 300-800 евро на кубичен метър.

Силата на мрежите

Използвай силата на мрежите. 9% обратно от всяка твоя лична препоръка. 1% до 6% пасивен доход от препоръките в твоята организация. Дълбочина до 9-то ниво.

Техническа поддръжка

Ние осигуряваме техническа поддръжка и подкрепа 24/7 на всички наши бизнес партньори и съмишленици.

Как GrowYourForest Работи за теб

Всяка година изграждане от 200 до 500 дк плантации, Достигане 10000 дк насадени площи в срок до 15 години. Изграждане на дървопреработвателен комплекс за да се затвори цикъла от гора до крайния продукт : дъски, греди, мебели, фурнири, пелети, биоетанол, чай и етерични масла

1

Засаждане

2

Инвестиране

3

Пасивен месечен доход

4

Реализиране на продукцията

Често задавани въпроси

Намерете отговори на Вашите въпроси:

Ние сме млада, изцяло българска компания стартирала 2021 година. Визията ни и мисията ни са да направим планетата ни едно по-приятно за дишане място и да осигурим кислород и за вашите финанси. Win-Win ситуация, ние отглеждаме гора вместо вас, вие получавате доходност и допирнасяте за по-чист въздух, от който всички имаме нужда.

Необходимо е да избереш раздел "Включи се" от www.growyourforest.bg и първоначално да направиш своята безплатна регистрация с потребителско име и парола. След това може да избереш предпочитания от теб инвестиционен план, както и начина на плащане, който ти предпочиташ.

Препоръчваме ти преди да инвестираш и стартираш в GrowYourForest да се запознаеш с общите условия и правила, действащи с абсолютно зачитане на закона и всички нормативни уредби в Българското законодателство. Общите условия можеш да видиш тук (линк към Общи условия)

Всички средства се получават в твоят бек офис (административен панел на сайта) след вход с потребителско име и парола. Изцяло в ръцете на потребителя е решението кога тези средства да бъдат изпратени към банкова сметка или карта или да се ре-инвестират в платформата с цел подобряване на доходността при желание от страна на съответния потребител.

Ще се радваме да получим обратна връзка от теб по какъвто и да е повод, за нас най-ценния контакт е този с нашите потребители, някой ден надяваме се и приятели. Тук в този линк: https://www.growyourforest.bg/contact можеш да ни оставиш съобщение или директно да се обадиш на телефонния ни номер, за да получиш търсената от теб информация. Винаги ще бъдем на линия, за да помогнем или съдействаме с определен казус. Логин: https://www.growyourforest.bg/login Вход към по-чист въздух и финансова свобода: